Koffiebar

Koffiebar op kantoor of in uw winkel

Tegenwoordig is een goede kop koffie, romige cappuccino of trendy latte Macchiato onmisbaar geworden. De hele dag door drinken we het.
Wanneer je een terras bezoekt verwacht je goede, lekkere koffie. De verwachtingen liggen betreft koffie hoog.
Maar hoe zit dit op de werkvloer? Op kantoor? In de kantine?
Regelmatig horen wij dat de koffie op de werkvloer niet lekker is of te weinig variatie biedt, jammer want dit is absoluut niet nodig. In deze tijd zijn er ontzettend veel mogelijkheden die er voor zorgen dat er ook in kantooromgeving en kantine verse en lekkere koffie gezet kan worden. Dit kan natuurlijk met een volautomatische espressomachine, maar ook met een traditionele espressomachine.
Want waarom zou dit niet op kantoor kunnen? Los van het feit dat een traditionele machine zorgt voor een echte koffiebeleving is bewezen dat een kop koffie met een traditionele espressomachine vaak nog sneller gezet kan worden dan met een volautomaat.

Koffiebar

Beleving voor uw bezoekers

Plaats een professionele espressomachine in uw winkel en trakteer uw bezoekers op een heerlijke espresso of andere variatie. U zult versteld staan van de enthousiaste reacties die u krijgt. Dit zorg voor langere bezoeken en dus meer omzet en wordt uw service hoog gewaardeerd.

Lattiz

De handelingen om met echte melk heerlijke cappuccino of latte macchiato te bereiden zorgen regelmatig voor weerstand. Dit is op te lossen door het plaatsen van een Lattiz melkschuimmachine.

Showroom en training


In onze ruime showroom, die tevens dient als opleidingscentrum staan een espressomachine en Lattiz melkschuimer aangesloten om dit zelf te kunnen ervaren.


Maak een afspraak voor een demonstratie en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en oplossingen.